Bedrijf

Stal Romp

Stal Romp is sinds 1997 gevestigd aan de Rielsedijk in het Brabantse Goirle. De stal grenst aan de Regte Heide, een natuurgebied van ruim 800ha. Het bedrijf wordt geleid door Bert Romp, bekend oud-springruiter en KNHS bondscoach jeugd en senioren. Stal Romp is gespecialiseerd in het vakkundig opleiden van springpaarden tot het hoogste niveau en het geven van deskundige instructie en begeleiding van springruiters wereldwijd.

Faciliteiten en bereikbaarheid

Het bedrijf biedt plaats aan 20 paardenstallen, een binnen- en buitenmange, longeerpiste en weides. Een uitgebreide bosrit kan gemaakt worden aan de overkant van de straat waar de Regte Heide begint. Er is dagelijks een team aanwezig dat helpt bij de verzoring en ondersteuning bij de training. Desgewenst kunnen we tijdelijke accomodatie verzorgen.

De accomodatie is centraal gelegen in België-Nederland, met uitstekende uitvalsmogelijkheden. In 10 minuten bent u in het stadscentrum van Tilburg of in 30 minuten op Eindhoven Airport. De reistijd naar Amsterdam Schiphol Airport of Brussel Airport is max 1,5 uur.

Routebeschrijving via deze
link.


Foto'sDeze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten